HOŞGÖRÜ MESELESİ ÜZERİNE

HOŞGÖRÜ MESELESİ ÜZERİNE

01.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen Çanakkale Belediye Meclis Toplantısında yine bir hanımefendiye yapılan hoşgörüden yoksun, nezaketsiz bir üslup ile karşı karşıya kaldık.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çanakkale halkının oyları ile seçilen Ak Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel’in konuşması esnasında alaycı bir tavır ile Esra Hanım’ın konuşmasını sabote ediyor. Bulduğu her fırsatta kadın haklarından dem vuran sözde kadın hakları destekçisi Cumhuriyet Halk Partisinin Çanakkale Belediye Başkanı olan Sayın Gökhan 2017 yılında da Ak Parti Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu’na karşı da skandal söylemlerde bulunmuştur.


Sayın Belediye Başkanını, öncelikle bir kadın olarak, Adalet ve Kalkınma Partisinin bir mensubu olarak ve İnsan ve Kadın Haklarına yapılan bu saygısız tavrı İnsan Hakları Birim Başkanı olarak kınıyorum, kınıyoruz. Kıymetli kentimize hizmet etmek için halkın oyları ile seçilen Ülgür Gökhan bu tavırlarından uzaklaşıp Kentimize ve tüm Çanakkale halkına hizmet etmeye davet ediyorum. Yakın zamanda açılışını yaptıkları Hoşgörü parkının ismini sözde değil özde yaşatan bir Belediye Başkanı olmasını temenni ediyorum. Yapılan bu nezaketsizliği Kıymetli Çanakkalelilerin takdirine bırakıyorum.

AK Parti İl İnsan Hakları Başkanı
Gülsüm ÜSTÜN