AK PARTİ KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK PARTİ KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Nejat Önder, İl Genel Meclisi Üyeleri; Mehmet Demirsöz, Mustafa Ovalı, Saim Bakar, Mehmet Ünsal, Necati Tarıman, Halil Özer, Murat Gürşen, Hüseyin Turna, Mesut Akdeniz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Aydın Çanakkale Valiliği ve bir dizi kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.



Bu kapsamda; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, DSİ 252. Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Grubu’nun kırsaldaki proje ve çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası AK Parti İl Başkanı Naim Makas şu ifadelere yer verdi;
‘’İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ertuğrul Aydın ile birlikte vatandaşlarımızdan gelen talepleri ilgili kurumlarımıza ilettik, akabinde İl Genel Meclisi Grubumuzun ilçe ve köylerdeki çalışmaları üzerine Sayın Valimiz İlhami Aktaş ve İl Müdürlerimizle birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Kıymetli Valimize ve Müdürlerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.’’ dedi.